Hoe werken de Edelstenen?

Ik krijg vaak de vraag….
Hoe werkt dat nou die Edelstenen??
Dat zal ik even uitleggen…
Alles bestaat uit energie en heeft een energetische vibratie (trillingsfrequentie) 
mensen, dieren, bomen, de aarde, het universum, gedachten, emoties, woorden, 
muziek en dus ook Edelstenen
Al deze trillingen beïnvloeden elkaar. 
De mens en dier bestaan behalve uit een fysiek lichaam ook uit een energetisch, emotioneel, mentaal en astraal lichaam. Deze lichamen zijn allemaal met elkaar verbonden en hebben een wisselwerking op elkaar. Wanneer je je fysieke lichaam voedt met eten of drinken, heeft dat ook effect op je energetische, emotionele en mentale lichaam. Je kunt je lichaam ook voeden met energetische middelen (energieën), zoals bijvoorbeeld gebeurt bij een healing. En dus ook met de energie van EdelstenenAls je een Edelsteen vasthoudt of draagt, zal de energetische trilling van de Edelsteen door je lichaam worden overgenomen, en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de EdelsteenHierdoor kan een onbalans in je lichaam zich herstellen. De Edelsteen kan heel warm of zelfs heet worden als je hem vasthoudt of draagt. Dit betekent dat hij veel van jouw ‘zware’ energie van je overneemt. Behalve dat dit invloed heeft op je energetische lichaam, zal het dus ook effect hebben op je mentale, fysieke en emotionele lichaam.
Vandaar dat Edelstenen niet alleen bij fysieke klachten helpen, 
maar ook bij, emotionele, mentale of energetische onbalans. De chemische samenstelling van een Edelsteen is eveneens van invloed op de werking. 
De mineralen die het bevat, zullen worden opgenomen door de huid. De huid is ons grootste orgaan en neemt stoffen op waar het mee in aanraking komt. Op die manier komt het in je bloed en daardoor in je hele lichaam. Elke Edelsteen is uniek en kan op zijn eigen wijze bijdragen aan jouw welzijn of dat van je dier.
20210820_094455[1]