Exclusieve Edelstenen Rozenkwarts

Rozenkwarts is een van de meest beminde Edelstenen. Niet voor niets.
Het is een van de Edelstenen van de grote moeder met een sterke connectie naar
de aarde en het universum. Rozenkwarts straalt overvloed uit,
heelt trauma’s met zachte hand en onderwijst de ware essentie van liefde.
Hierdoor is Rozenkwarts uitermate geschikt bij trauma verwerking of om
eens 
wat extra aandacht aan jezelf te schenken.
Rozenkwarts vergroot het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De Edelsteen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Hierdoor is de Rozenkwarts uitermate geschikt bij burn – outs, stress en depressieve klachten.
Fysiek heeft de Rozenkwarts een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen, verwardheid en voorkomt duizeligheid. Ook helpt Rozenkwarts bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.
Rozenkwarts helpt ook zware negatieve energie te vervangen door liefdevolle lichtere varianten. Door de vriendelijke en milde energie is Rozenkwarts een zeer geschikte Edelsteen voor baby’s en kinderen. Een ruw brok onder de wieg of het bed gelegd zorgt dat baby of kind zich veilig en geliefd voelt ’s nachts en durft te vertrouwen op zijn of haar ouders. Ideaal voor kinderen die bang zijn om alleen te slapen en bijvoorbeeld voor huil baby’s of onzekere kinderen. Ook kinderen met autistische aandoeningen kunnen veel aan de Edelsteen hebben.
Alle Rozenkwartsen die Beautiful Soul  verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier.  Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.