Exclusieve Edelstenen Rookkwarts

Rookkwarts is een Bergkristal variant die door natuurlijke radio activiteit zwart geworden is, geen zorgen de Edelsteen straalt zelf geen radioactiviteit uit.
Sterker nog het beschermt tegen straling. En niet enkel tegen straling maar bescherming in de breedste zin van het woord. Van een geborgen gevoel naar het afweren van negatieve entiteiten tot aan donkere situaties weg werken.
Een krachtige transformeerder voor welk aspect in het leven verandering nodig heeft. De Edelsteen zelf is al een soort kameleon. Als Rookkwarts langere tijd (jaren) aan daglicht word blootgesteld word het lichter doordat de straling langzaam de Edelsteen verlaat en deze zich transformeert tot Bergkristal.
Door die affiniteit met verandering is het dus ook de ultieme Edelsteen om transformatie te bewerkstelligen in welke vorm dan ook.
Het helpt dus grote veranderingen in het leven te realiseren.
Daarnaast sterk aardend en versterkt de intuïtie.
Rookkwarts ontgift zware emoties en helpt bij stress en zware tijden.
De Edelsteen helpt ontspannen, loslaten en accepteren,
weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht.
Rookkwarts helpt bij faalangst en andere angst gerelateerde problematiek zoals nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. De Edelsteen stimuleert een nuchtere, pragmatische, positieve houding en bevordert de concentratie. Verder helpt het bij het mediteren en dan vooral erna door de sterk aardende kracht.
Rookkwarts beschermt tegen negatieve straling van bijvoorbeeld computers,
mobiele telefoons of tv toestellen en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) . Fysiek werkt de Edelsteen pijnstillend, kramp opheffend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen. Rookkwarts kan tevens helpen bij het stoppen met roken
en andere verslavingen.
 Alle Rookkwartsen die Beautiful Soul verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier.
Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.