Exclusieve Edelstenen Maansteen

Maansteen is verbonden met de energie van de maan en het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de belangrijkste steen ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en bevordert intuïtie en zelfinzicht. Vrouwen helpt het de innerlijke Godin vinden en stimuleert het op een zachte manier vrouwelijke kracht. Mannen kan het helpen emoties en het mannelijke en het vrouwelijke aspect, of yin yang, in balans brengen.
Deze Edelsteen helpt je ook in harmonie brengen met natuurlijke ritmes en cycli. Fysiek heeft Maansteen bijvoorbeeld een positieve werking op het bioritme,
de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier, de pijnappelklier, de vochtbalans en oedeem. Maansteen is uitermate geschikt ter ondersteuning van vruchtbaarheidsproblemen en ondersteunt bij de zwangerschap,
de bevalling en het geven van borstvoeding.
Naast de algemene werking van Maansteen hebben de verschillende soorten Maanstenen de volgende aanvullende eigenschappen:
Beige en witte Maansteen vertoont de algemene eigenschappen van Maansteen. Deze Edelstenen worden het vaakst gebruikt om de vruchtbaarheid te bevorderen en de zwangerschap, bevalling en borstvoeding te ondersteunen.
De liefdevolle en voedende energie van Groene Maansteen stimuleert het hart chakra en bevordert compassie, liefde geven en ontvangen en emotionele balans.
Grijze maansteen kan spirituele waarneming en spirituele communicatie versterken en kan ondersteunend werken bij mediumschap,
divinatie en sjamanistisch werk.
Roze Maansteen maakt creatief, bevordert je gevoel van eigenwaarde en helpt je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. De troostende en liefdevolle energie van deze steen werkt kalmerend bij boosheid en angst en kan gevoelige mensen en kinderen ondersteunen. Fysiek helpt deze steen bij problemen van het spijsverteringsstelsel. Ook is Roze Maansteen heel geschikt om te dragen bij klachten die verband houden met de menstruatie en overgang.
Zwarte maansteen helpt je aarden en beschermen bij spiritueel werk
en stimuleert de spirituele ontwikkeling.
Het helpt je een connectie maken met de energie van de maan.
Alle Maanstenen die Beautiful Soul  verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier. Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.
Voel je je aangetrokken tot één van deze mooie Edelstenen ? 
Stuur dan gerust een email naar info@beautifulsoul-edelstenen.nl
of neem contact op door middel van het contactformulier.
Maansteen (groen) hartjes
Tussen de 4,5cm – 6cm
Prijs: €11,95 – €13,95 excl. verzendkosten.