Exclusieve Edelstenen Kyaniet

Kyaniet is een kwetsbare maar spirituele Edelsteen.
Het is een Edelsteen die je op een subtiele manier patronen laat zien die niet dienen. Kyaniet is een sterk rustgevende Edelsteen en geeft rust in je hoofd.
Kyaniet verzacht en zorgt ervoor dat je vanuit liefde naar zaken kunt kijken.
Het haalt de scherpe kantjes van je humeur en zorgt ervoor dat je minder diepe dalen en pieken in je humeur ervaart. Doordat Kyaniet helpt om je gedachten te verstillen is het een heerlijke meditatiesteen. Kyaniet geeft helderheid van geest en laat je eerlijk naar jezelf en de situatie waarin je je bevind kijken. Spiritueel vergroot Kyaniet je Paranormale vermogens en sterkt het je intuïtie. Kyaniet is tegelijkertijd een heerlijk aardende Edelsteen en brengt chakra’s in balans. Kyaniet grijpt onder andere aan op de keelchakra en helpt om je te uiten en maakt je meer spontaan. Kyaniet kan helpen bij keelklachten, heesheid en een schorre stem.
Ook heeft Kyaniet een positieve werking op de nieren en de blaas.
Wanneer je vaak last van een blaasontsteking heb kun je baat hebben bij deze Edelsteen. Op lichamelijk gebied helpt Kyaniet ook  bij een hoog cholesterol en eventuele evenwichtsproblemen. Kyaniet werkt op de kleine hersenen
en heeft een positieve invloed bij klachten van de motoriek. 

Alle Kyanieten die Beautiful Soul verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier. Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.
Voel je je aangetrokken tot één van deze mooie Edelstenen?
Stuur dan gerust een email naar info@beautifulsoul-edelstenen.nl
of neemt contact op door middel van het contactformulier.

Prachtig Kyaniet stuk
Dit prachtige stuk weegt 1008 gram.
Prijs: €69,95 excl. verzendkosten.
Prachtig Kyaniet stuk
Dit prachtige stuk weegt 863 gram.
Prijs: €64,95 excl. verzendkosten.