Exclusieve Edelstenen Apofyliet

Apofyliet is een Edelsteen wat te vinden is in holtes in vulkanisch gesteente, ertsaderen en pegmatiet. Je vindt het vaak samen met kwarts, calciet, prehniet en zeoliet. Deze prachtige Apofyliet komt uit India. De lichtgroene variant heet Fuorapofyliet en is zeldzamer dan de kleurloze variant. Deze Apofyliet is een spirituele Edelsteen. Daarnaast helpt deze Edelsteen om zelfverzekerder te worden en past heel goed bij het hartchakra. Opent het hartchakra waardoor de energie door je hele zelf kan stromen. De Edelsteen heeft een kalmerend effect en geeft een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid. Apofyliet vermindert gevoelens als angst, stress, onzekerheid en zorgen en heft blokkades op zoals ongezonde
gedrag,- en denkpatronen. Het is een sterk reinigende Edelsteen voor lichaam en geest. Apofyliet brengt inspiratie, spirituele inzichten en kennis.
Fysiek heeft Apofyliet een positieve werking op het ademhalingsstelsel en helpt tegen astma en werkt verlichtend bij allergieën. Ook heeft de Apofyliet een positieve werking op de slijmvliezen, de huid en de zenuwen.
Apofyliet is een zachte Edelsteensoort, wees er dus voorzichtig mee.
Let ook op met water bij deze Edelsteen. Daar houdt deze niet zo van!
Alle Apofylieten die Beautiful Soul  verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier. Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.