Exclusieve Edelstenen Auraliet

Auraliet 23 is een combinatiesteen en bevat minimaal 17 van de volgende 23 mineralen: titaniet, cacoxeniet, lepidocrosiet, ajoiet, hematiet, magnetiet, pyriet, goethiet, pyrolusiet, goud, zilver, platina, nikkel, koper, ijzer, limoniet, sfaleriet, covelliet, chalcopyriet, gialiet, epidoot, borniet en rutiel. Diep in het Boreal woud in het verre noorden van Canada zit de heilige cave of wonders verstopt. De daar gevonden kristallen zijn oeroud en hebben enorm hoge energie. Zo ook Auraliet 23 die door de natives ook wel
‘de dans van geesten’ word genoemd. Deze Edelsteen lijkt qua uiterlijk op Amethist maar is in feite een meester kristal met maar liefst 23 mineralen en elementen in zich. De kristallen zijn meer dan 1.2 miljard jaar oud!
Deze Edelsteen is een krachtige genezer en werkt op het aura en alle chakra’s. Het mooie is dat het de oeroude enorm krachtige energie zo reguleert dat het nooit meer geeft dan je aankan. Niet voor niets wordt het een ascensie kristal genoemd. Het zorgt voor grote verschuivingen in het bewustzijn en brengt je weer wat stappen verder.
 Alle Auralieten die Beautiful Soul  verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier. Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.