Exclusieve Edelstenen Apatiet

Apatiet is een vrolijke, stimulerende Edelsteen.
Deze Edelsteen maakt creatief, actief en werkt motiverend.
Een goede keus tegen apathie, lusteloosheid, uitputting en prikkelbaarheid en een slecht humeur. Apatiet hoort bij de chakra’s van de keel en stimuleert communicatie en zelfexpressie. Apatiet maakt je zelfverzekerd en is een goede Edelsteen als je last hebt van een minderwaardigheidscomplex. Apatiet is ook een hele fijne Edelsteen voor kinderen om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling. Zowel mentaal als fysiek. Fysiek is de Apatiet namelijk ook een goede Edelsteen tegen groeipijnen.
Apatiet ondersteunt de vorming van nieuwe cellen, de groei van kraakbeen,
botten en tanden. Helpt bij RSI, slijmbeursontstekingen bij RSI, artrose, artritis, fibromyalgie en gewrichtsklachten. Apatiet is helend bij botbreuken en werkt ondersteund bij osteoporose. Apatiet heeft ook een positieve werking bij hyperactiviteit en autisme.  

 

Alle Apatiet die Beautiful Soul  verkoopt zijn met heel veel zorg en liefde uitgekozen en komen van een betrouwbare leverancier. Daarom worden alle Edelstenen verkocht met een eerlijke en goede prijs/kwaliteit verhouding. Zoekt u toch een ander stuk? Laat het gerust weten, dan ga ik op zoek.